Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وضعیت سدهای دز و کرخه در خوزستان تشریح شد.

به گزارش ایسنا، یزدانی - مدیرعامل سد کرخه با بیان اینکه سیلاب مهیبی با پیک ۸هزار و ۴۰۰ متر مکعب و آورد بیش از یک میلیارد مترمکعب به وقوع پیوسته است، گفت: این سیلاب در حال مهار شدن است و امیدواریم به زودی به وضعیت پایدار برسیم. در بخش‌های پایین دست کرخه به دلیل خروجی این سد، دچار به هم‌ریختگی شدیم که امیدواریم با همکاری مردم، این وضعیت بهبود یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رهاسازی آب از محل خروجی کرخه مردم را در شرایط سختی قرار داده است، اظهار کرد: برای کنترل سیلاب لازم بود تا بخشی از این آب را تخلیه کنیم و امیدواریم مردم با همکاری بیشتر به مدیریت این بحران کمک کنند.

رئوفی‌ نسب - مدیرعامل سد دز با بیان اینکه با کاهش ورودی، خروجی و ارتفاع آب، آرامش اندک اندک به سد دز بازمی‌گردد، گفت: تا روز گذشته ۲۰۰ میلیون مترمکعب از حجم آب سد دز خارج شد و آورد آن نیز به یکهزار و ۸۵۰ میلیون متر مکعب رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان خروجی آب از این سد از ۲هزار و ۵۰۰ میلیون مترمکعب در ثانیه به ۲۲۰۰ میلیون مترمکعب در ثانیه رسیده است تصریح کرد: در حال حاضر میزان خروجی آب این سد تحت کنترل است و دلیل خروج آب از این سد، باز کردن فضای کافی برای بارش‌های آتی و ورودی آب در انتهای فروردین ماه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خوزستان سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات مهم در انتخاب گیربکس صنعتی

انتخاب گیربکس می تواند بسیار دشوار باشد. مشتریان گیربکس‌های مختلفی برای انتخاب دارند که می‌توانند نیازهای مختلفی را برآورده کنند. یک تصمیم اشتباه می تواند منجر به خرید گیربکس گران تر شود. صنعت انتقال نیرو ممکن است به گیربکسی نیاز داشته باشد که بارهای اضافه را پشتیبانی کند در حالی که صنعت کنترل حرکت یا سروو ممکن است به گیربکسی نیاز داشته باشد که حرکت دینامیکی را مدیریت کند.

یکی از اولین بخش‌های مشکل‌ساز برای اندازه‌گیری، از اندازه‌گیری موتور در مقابل اندازه برای بار ناشی می‌شود. سایزبندی موتور ممکن است ساده‌تر باشد و منجر به گیربکسی شود که کار می‌کند، اما منجر به خرید گیربکس بزرگ‌تر از آنچه نیاز است می‌شود. این گیربکس نیز برای برنامه دارای صلاحیت بیش از حد خواهد بود.

 

6 نکته مهم هنگام انتخاب گیربکس

فاکتور سرویس: اندازه گیری گیربکس برای مصارف صنعتی با تصمیم گیری ضریب سرویس مناسب شروع می شود. ضریب سرویس را می توان به عنوان نسبت گشتاور نامی گیربکس به گشتاور مورد نیاز کاربردها تعریف کرد. در حالی که ضریب سرویس ممکن است با هزاران ترکیب از انواع و کاربردهای گیربکس متفاوت باشد که به هر کدام مقدار عددی منحصر به فرد خود اختصاص داده شده است. به عنوان مثال، ضریب سرویس 1.0 نشان می دهد که یک واحد ظرفیت کافی برای رسیدگی به برنامه را دارد. برای اکثر کاربردهای صنعتی، ضریب سرویس 1.4 کافی است. هیچ تحمل اضافی برای الزامات وجود ندارد، که ممکن است منجر به خرابی گیربکس یا گرم شدن بیش از حد شود.

 

دمای کار و محیط: مهم است که در نظر بگیرید که آیا یک گیربکس برای محیط کار مناسب است یا خیر. دمای عملیاتی بالاتر ممکن است فشار داخلی را افزایش دهد که منجر به افزایش ضریب سرویس مورد استفاده می شود. دمای پایین یا بالا نیاز به ضخامت روغن کاری و مواد آب بندی متفاوتی دارد. گذشته از این، دمای شدید ممکن است باعث افزایش سایش دستگاه شود، که مجدداً به مواد خاصی برای جلوگیری از خوردگی یا رشد باکتری نیاز دارد. بنابراین، عدم توجه به این ویژگی‌ها ممکن است منجر به گیربکسی شود که آنطور که انتظار می‌رود از برنامه پشتیبانی نمی‌کند.

بارهای ضربه ای: بارهای ضربه ای اغلب بارهای ضربه ای نامیده می شوند. همانطور که از نام آن پیداست، این بارها می توانند باعث افزایش سایش در یونیت دنده، به ویژه در دندانه ها و یاتاقان های شافت آن شوند. اگر به درستی محاسبه نشود، این سایش می تواند باعث خرابی زودرس شود. این بارها به دو دسته یکنواخت و غیر یکنواخت تقسیم می شوند. بارهای یکنواخت پایدار می مانند، در حالی که بارهای غیریکنواخت در طول برنامه تغییر می کنند.

مکانیزم خروجی: سبک خروجی شامل چرخ دنده ها و زنجیرها، قرقره ها، پینیون دندانه دار و بسیاری موارد دیگر است. پیکربندی های مختلف خروجی از جمله بوش نصب شده روی شفت یا شفت خروجی دوگانه می تواند بار طولانی را که واحد برای آن در نظر گرفته شده کاهش دهد. این مکانیسم‌های خروجی به یاتاقان‌های متفاوتی نیاز دارند تا بار محوری یا شعاعی را افزایش دهند.
شفت خروجی: شفت خروجی جزء حیاتی انتقال کلی است که پیچش و تنش برشی را تحمل می کند. هنگام اندازه‌گیری یک برنامه، اندازه سوراخ و خروجی باید بر اساس نیاز مشتری باشد. این ممکن است شامل یک خروجی ضد زنگ روی واحد باشد، و اینکه آیا دارای سوراخ توخالی کلیددار یا بدون کلید، یک محور کلیددار یا بدون کلید، یا یک خروجی فلنجی همراه با هر یک از موارد ذکر شده باشد. به دست آوردن اندازه سوراخ مناسب روی واحد به مشتری این امکان را می دهد که گیربکس متفاوتی را متناسب با شفت فعلی خود خریداری کند. حتی مشتریان می توانند شفت خود را تغییر دهند تا از یک واحد مقرون به صرفه استفاده کنند و در عین حال بهترین راه حل را ارائه دهند.


محل قرارگیری چرخ دنده ها: سبک محفظه دنده ها در گیربکس کارایی و گرمای تولیدی آن را تعیین می کند. قانون انتخاب گیربکس این است که در ازای گرمای کمتر، گشتاور بیشتری تولید کند. جدای از تولید گرمای کمتر و کارآمد بودن، عامل دیگری نیز وجود دارد که توزیع بار وزن است.


هنگام انتخاب گیربکس برای کاربرد خود، فاکتورهای ذکر شده در بالا را در نظر داشته باشید. اگر به دنبال راه حل گیربکس هستید، مهم است که از یک تامین کننده قابل اعتماد و قابل اعتماد همچون یکتاصنعت تهیه کنید. این شرکت متخصص در ارائه خدمات تعمیر و بازسازی گیربکس صنعتی در سریع ترین زمان های چرخش است. کارشناسان آنها مشتاقانه به مشتریان کمک می کنند تا ارزش گیربکس خود را برای سال ها به حداکثر برسانند.

دیگر خبرها

  • نکات مهم در انتخاب گیربکس صنعتی
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • کونسیسائو همسایه طارمی می‌شود
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • سرقت مسلحانه موتورسیکلت در شوش / سارقان خشن در کرخه غافلگیر شدند
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • جلوگیری از هدر رفت آب با مسدود کردن یکی از دهنه های خروجی در تالاب بامدژ